Pohjaslahti

Tervetuloa asumaan ja viihtymään!

 


Voit halutessasi antaa palautetta tai kehittämisehdotuksia palautelomakkeen kautta.

Ajankohtaista


Joulupuu-keräys Kylätalolla

Alku:24.11.2017
18:00
Loppu:10.12.2017
21:00

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille mänttä-vilppulalaisille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Keräys järjestetään 24.11.-10.12.2017. Pohjaslahden keräyspiste sijaitsee Kylätalolla, ja on auki ma-pe 8-15.30. Keräyslaatikko on Kylätalon eteisessä.

Näin osallistut keräykseen:
1. Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämätön lahja tai lahjakortti.
2. Paketoi lahja joko kotona tai keräyspisteellä (materiaalit valmiina)
3. Kirjoita pakettikorttiin, mitä lahja sisältää ja kenelle se sopii, esim. ”nukke, tyttö 6v”, ”elokuvaliput, poika 14v” tai ”lautapeli, koko perheelle”. Keräyspisteeltä löydät valmiita pakettikortteja.
4. Kiinnitä pakettikortti esim. lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä teippaa pakettikorttia lahjakääreeseen.
5. Tuo lahja keräyspisteeseen.

Näin tuot joulumielen sekä itsellesi että lahjan saajalle!

Helpotettu versio: voit myös tuoda Kylätalolle lahjan, joka sopii 0-18v lapselle, ja keräyksen vapaaehtoiset paketoivat lahjan sopivan ikäiselle lapselle.

Sosiaalitoimi auttaa joulupukkia toimittamalla lahjan oikeaan osoitteeseen ilman välikäsiä ja kuluja. Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta.Takaisin yleiskatsaukseen