Pohjaslahti

Tervetuloa asumaan ja viihtymään!

Puhuri ry

Kyläyhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää Pohjaslahden alueen elinvoimaisuutta ja lisätä asukkaiden viihtyvyyttä järjestämällä mm. erilaisia tapahtumia ja muuta toimintaa. 
Kyläyhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa / vuosi. Jäseneksi voit hakea ilmoittamalla nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi ja puhelinnumerosi kyläyhdistyksen sihteerille. Ilmoituksen voit tehdä joko sähköpostilla, käymällä kylätalolla maanantaisin tai torstaisin klo 8.00-14.00 tai puhelimitse. Voit myös halutessasi täyttää liittymiskaavakkeen ja toimittaa sen esim. kylätalon postilaatikkoon. Päätoksen jäseneksi hyväksymisestä tekee kyläyhdistyksen johtokunta.

Yhteystiedot löytyvät alempaa tältä sivulta.

 [liittymiskaavake]

Historia

Pohjaslahden kylätoimikunta perustettiin vuonna 1980. Kylätoimikunnan merkittäviä saavutuksia ovat mm. jääkiekkokaukalon rakentaminen, venesatama ja uimaranta pukukoppeineen sekä itsenäisyyden juhlametsikön perustaminen laivarannantien varteen. Vuonna 1999 kylätoimikunta rekisteröitiin Pohjaslahden kyläyhdistys Puhuri ry:ksi. Rekisteröinnin jälkeen Puhuri ry on osallistunut kylän kehittämiseen mm. rakentamalla valaistun hiihtoladun / pururadan, remontoimalla Vilppulan kunnalta ostetun entisen Pohjaslahden kunnantalon kylätaloksi ja Vilppulan kunnan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti vastannut urheilukentän, venesataman, jääkiekkokaukalon ja valaistun hiihtoladun hoidosta sekä Pohjaslahden kyläkoulun ulkoalueiden kunnossapidosta.
 


 

 

Johtokunta 2019-2020Heli Kujala pj
Ulla McNiven vpj.
Minna Pessinen siht.
Janne Peltola
Jarmo Soininen
Eino Salminen
Tapio Koivisto
Anne Hyödynmaa

 

 

YhteystiedotKyläyhdistys Puhuri ry 
Pohjaslahdentie 2560
42850 Pohjaslahti 
Puhelin (03) 4727 001 (ma ja to 8-14)

Sähköposti: info@pohjaslahti.fi
Y-tunnus 1607393-3Pj. Heli Kujala
helikujala51@gmail.com
Puh. 040 7676776